Loading...

Marinepalvelu Oy aloittaa Marex- moottoriveneiden myynnin ja maahantuonnin

Marinepalvelu Oy on solminut maahantuontisopimuksen Norjalaisen venevalmistaja Marexin kanssa ja aloittaa Marex- veneiden myynnin ja markkinoinnin Suomessa.

Marinepalvelu Oy on solminut maahantuontisopimuksen Norjalaisen venevalmistaja Marexin kanssa ja aloittaa  Marex veneiden myynnin ja markkinoinnin Suomessa.

Arvostetut, laadukkaat ja käsityönä valmistetut Marex- veneet ovat Norjalainen taidonnäyte venevalmistuksen saralla. Mallisto koostuu yhteensä kahdeksasta veneestä, mallisarjan alkaessa 21- jalkaisesta avoveneestä ja päättyessä 37- jalkaiseen asuttavaan matkaveneeseen. Marex-  veneet soveltuvat parhaiten yhteys- ja matkakäyttöön ja ne on valmisteltu laatutietoista ja käytännöllisyyttä arvostavaa veneilijää ajatellen. Lukuun ottamatta malliston pienintä yksilöä, kaikki veneet ovat suunniteltu veneilyyn, joka huomioi myös pidempiaikaisen majoittumisen tarpeen, asuinmukavuutta unohtamatta.

Marex veneet ovat esillä ensimmäistä kertaa Marinepalvelu Oy:n messuosastolla Helsingin venemessuilla 10.-19.2.2017. Messuosastolla esitellään kaksi mallisarjaan kuuluvaa mallia: Marex 375 sekä kauden 2017 uutuusmalli Marex 310 Sun Cruiser.

Lisätietoja: Jami Aarnio-Wihuri, puh: 040 708 4304 ja jami.aarnio-wihuri@marinepalvelu.fi