Loading...

Veneen huolto huolellisesti

Tarjoamme ainoana venemyyjänä Suomessa asiakkaillemme oman huolto-organisaation kokonaisvaltaiset ja asiantuntevat palvelut veneen huoltoon ja ylläpitoon Helsingissä ja Turussa ympäri vuoden. Ammattitaitoiset mekaanikkomme huoltavat ja korjaavat kaiken merkkiset veneet, moottorit ja laitteet asiakkaan toiveiden mukaisesti. Vuosikymmenien kokemuksella olemme tottuneet huoltamaan niin pieniä kuin isojakin veneitä.

Huoltomme palvelee niin telakointi- kuin veneilykauden aikana. Lisäksi Turussa toimii myös huoltosatama, jonne pääset minkä kokoisella purje- tai moottoriveneellä tahansa. Kysy reilusti lisää. Vastaamme mielellämme kaikkiin veneen huoltoon liittyviin kysymyksiisi.

Täyden palvelun huolto

Huolehdimme veneesi huollosta, lisävarustelusta ja lisälaitteiden asennuksesta, PDI-luovutushuollosta tarkastuksineen, pesuineen, säätöineen ja kalibrointeineen, veneesi vesillelaskusta ja -nostosta, käyttökoulutuksesta, määräaikaishuolloista korjaustoimenpiteineen, lasikuitu- ja puutöistä sekä kauden päätteeksi telakoinnista, syyshuollosta ja talvisäilytyksestä.

Huollot

Korjaukset

Asennukset

Kysy huolloista ja korjauspalvelustamme

Marinepalvelu tarjoaa venehuoltoa vuosikymmenten kokemuksella. Ota yhteyttä, niin kerromme tarkemmin palveluistamme sekä kartoitamme veneenne huolto- ja korjaustarpeet.

Vastaamme seuraavan vuorokauden kuluessa

Marinepalvelu ja Wihuri Oy Power Products yhdistyivät

12 Tammikuuta

Marinepalvelu Power Products yhdisti veneilyn kärkipalvelut ylivoimaiseksi kokonaisuudeksi. Suomen johtava moottoriveneiden maahantuoja ja myyjä sekä täyden...

Lue lisää

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Marinepalvelun kattavat huolto- ja talvisäilytyspalvelut ovat omaa luokkaansa Suomessa. Täyden palvelun venetalon asiakkaana sinä voit keskittyä vain olennaiseen – veneilystä nauttimiseen.

Varustelu

Veneen varustelu on laaja-alaisen asiantuntemuksemme turvin vaivatonta ja luotettavaa kaiken kokoisiin purje- ja moottoriveneisiin.
Lue lisää varustelusta

Huollot ja korjaukset

Veneen huolto onnistuu Marinepalvelussa ympäri vuoden. Mekaanikot huoltavat ja korjaavat veneet huolellisesti ja vankalla ammattitaidolla.
Lue lisää huolloista ja korjauksesta

Talvisäilytys

Yksilölliset talvisäilytysratkaisut kaikkeen säilytystarpeeseen. Nostamme veneesi säilytykseen milloin tahansa, halutessasi vaikka kesken kauden.
Lue lisää talvisäilytyksestä

Huoltosatama

Ainutlaatuinen huoltosatama toimii erinomaisella paikalla Aurajoen suulla, jonne pääsee minkäkokoisella purje- tai moottoriveneellä tahansa.
Lue lisää huoltosatamasta

Pesut ja vahaukset

Suoritamme veneen pesut ja vahaukset, tiikkien hionnat ja sisustuksen puhdistukset vuosien asiantuntemuksella talvisäilytyksen yhteydessä.
Lue lisää pesuista ja vahauksista

Ylläpitopalvelu

Ylläpitopalvelun avulla voi olla varma että veneesi on aina käyttökunnossa. Teemme sopimuksen mukaiset huollot ja toimenpiteet haluamanasi ajankohtana.
Lue lisää ylläpitopalvelustamme