Loading...

Minkä kokoiset veneet tahansa

Marinepalvelun ainutlaatuinen huoltosatama toimii erinomaisella paikalla Turussa Aurajoen suulla, jonne voit saapua minkä kokoisella purje- tai moottoriveneellä tahansa. Huoltosatama tarjoaa kattavat huoltopalvelut juuri silloin, kun tarvitset nopeasti huolto- tai korjauspalveluita veneilykauden aikana.

Huoltosataman ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta tarkastaa ja tekee tarvittavat toimenpiteet paikan päällä ja tarvittaessa myös nostavat veneen jatkotoimenpiteitä varten. Ammattitaitoista henkilökuntaamme koulutetaan jatkuvasti, jotta heillä on aina ajankohtainen ja tuorein tieto veneiden varustelun mahdollisuuksista ja lisälaitteista. Kysy reilusti lisää. Vastaamme mielellämme kaikkiin huoltosatamaan liittyviin kysymyksiisi.

Kysy lisää huoltosataman palveluista

Marinepalvelu tarjoaa ainutlaatuista huoltopalvelua Turun huoltosatamassa vuosikymmenten kokemuksella. Ota yhteyttä, niin kerromme tarkemmin palveluistamme sekä kartoitamme veneenne huolto- ja korjaustarpeet.

Vastaamme seuraavan vuorokauden kuluessa

Marinepalvelu ja Wihuri Oy Power Products yhdistyivät

12 Tammikuuta

Marinepalvelu Power Products yhdisti veneilyn kärkipalvelut ylivoimaiseksi kokonaisuudeksi. Suomen johtava moottoriveneiden maahantuoja ja myyjä sekä täyden...

Lue lisää

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Marinepalvelun kattavat huolto- ja talvisäilytyspalvelut ovat omaa luokkaansa Suomessa. Täyden palvelun venetalon asiakkaana sinä voit keskittyä vain olennaiseen – veneilystä nauttimiseen.

Varustelu

Veneen varustelu on laaja-alaisen asiantuntemuksemme turvin vaivatonta ja luotettavaa kaiken kokoisiin purje- ja moottoriveneisiin.
Lue lisää varustelusta

Huollot ja korjaukset

Veneen huolto onnistuu Marinepalvelussa ympäri vuoden. Mekaanikot huoltavat ja korjaavat veneet huolellisesti ja vankalla ammattitaidolla.
Lue lisää huolloista ja korjauksesta

Talvisäilytys

Yksilölliset talvisäilytysratkaisut kaikkeen säilytystarpeeseen. Nostamme veneesi säilytykseen milloin tahansa, halutessasi vaikka kesken kauden.
Lue lisää talvisäilytyksestä

Huoltosatama

Ainutlaatuinen huoltosatama toimii erinomaisella paikalla Aurajoen suulla, jonne pääsee minkäkokoisella purje- tai moottoriveneellä tahansa.
Lue lisää huoltosatamasta

Pesut ja vahaukset

Suoritamme veneen pesut ja vahaukset, tiikkien hionnat ja sisustuksen puhdistukset vuosien asiantuntemuksella talvisäilytyksen yhteydessä.
Lue lisää pesuista ja vahauksista

Ylläpitopalvelu

Ylläpitopalvelun avulla voi olla varma että veneesi on aina käyttökunnossa. Teemme sopimuksen mukaiset huollot ja toimenpiteet haluamanasi ajankohtana.
Lue lisää ylläpitopalvelustamme