Loading...

Pidennä käyttöikää ja säilytä arvo

Marinepalvelu tarjoaa kokonaisvaltaiset ja asiantuntevat palvelut veneesi huoltoon ja ylläpitoon. Suoritamme kaikenkokoisten veneiden pesut ja vahaukset, tiikkien hionnat ja sisustuksen puhdistukset vuosien kokemuksella. Pesut tehdään talvisäilytyksen yhteydessä Helsingissä tai ainutlaatuisessa huoltosatamassa Turussa.

Ammattitaidolla tehty veneen gelcoat-käsittely pidentää veneesi käyttöikää ja parantaa jälleenmyyntiarvoa. Suoritamme halutessasi noston yhteydessä veneen pohjan pesun kuumavesipainepesurilla sekä pohjan maalauksen telakointikauden aikana. Tarvittaessa voimme myös lasikuulapuhaltaa pohjan ennen maalausta. Palveluihimme kuluvat myös telakointikauden aikana tehtävät rungon korjaukset ja vahaukset.  Kysy reilusti lisää. Vastaamme mielellämme kaikkiin veneen ylläpitoon liittyviin kysymyksiisi.

Kysy lisää pesu- ja vahauspalveluistamme

Marinepalvelu tarjoaa kokonaisvaltaiset ja asiantuntevat palvelut veneesi huoltoon ja ylläpitoon. Ota yhteyttä, niin kerromme tarkemmin palveluistamme.

Vastaamme seuraavan vuorokauden kuluessa

Marinepalvelu ja Wihuri Oy Power Products yhdistyivät

12 Tammikuuta

Marinepalvelu Power Products yhdisti veneilyn kärkipalvelut ylivoimaiseksi kokonaisuudeksi. Suomen johtava moottoriveneiden maahantuoja ja myyjä sekä täyden...

Lue lisää

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Marinepalvelun kattavat huolto- ja talvisäilytyspalvelut ovat omaa luokkaansa Suomessa. Täyden palvelun venetalon asiakkaana sinä voit keskittyä vain olennaiseen – veneilystä nauttimiseen.

Varustelu

Veneen varustelu on laaja-alaisen asiantuntemuksemme turvin vaivatonta ja luotettavaa kaiken kokoisiin purje- ja moottoriveneisiin.
Lue lisää varustelusta

Huollot ja korjaukset

Veneen huolto onnistuu Marinepalvelussa ympäri vuoden. Mekaanikot huoltavat ja korjaavat veneet huolellisesti ja vankalla ammattitaidolla.
Lue lisää huolloista ja korjauksesta

Talvisäilytys

Yksilölliset talvisäilytysratkaisut kaikkeen säilytystarpeeseen. Nostamme veneesi säilytykseen milloin tahansa, halutessasi vaikka kesken kauden.
Lue lisää talvisäilytyksestä

Huoltosatama

Ainutlaatuinen huoltosatama toimii erinomaisella paikalla Aurajoen suulla, jonne pääsee minkäkokoisella purje- tai moottoriveneellä tahansa.
Lue lisää huoltosatamasta

Pesut ja vahaukset

Suoritamme veneen pesut ja vahaukset, tiikkien hionnat ja sisustuksen puhdistukset vuosien asiantuntemuksella talvisäilytyksen yhteydessä.
Lue lisää pesuista ja vahauksista

Ylläpitopalvelu

Ylläpitopalvelun avulla voi olla varma että veneesi on aina käyttökunnossa. Teemme sopimuksen mukaiset huollot ja toimenpiteet haluamanasi ajankohtana.
Lue lisää ylläpitopalvelustamme