Loading...

Tilaa hinnasto sähköpostiisi

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään,
niin saat heti käyttöösi ajankohtaisen Talvisäilytyshinnaston

×

Veneen talvisäilytys turvallisesti

Meillä säilytät veneesi talvikauden yli Turun Kutterintiellä tilavissa ja lämpimissä sisähalleissa (yhteensä jopa 5000 m²) tai vaihtoehtoisesti ulkona aidatulla ja kameravalvotulla alueella. Suoritamme purjeveneiden ja moottoriveneiden nostot ja vesillelaskut omalla kalustollamme. Sen ansiosta nostamme veneesi säilytykseen milloin tahansa – halutessasi vaikka kesken kauden. Aikataulumme ovat joustavia ja myös purjeveneiden maston irrotus tai asennus onnistuu samassa yhteydessä.

Yksi tärkeimmistä palveluistamme on veneen siirto valmistajalta Lauttasaareen tai kotisatamaasi. Yhteistyössä maailman arvostetuimpien venelogistiikkayritysten kanssa varmistamme, että veneesi on käytössäsi haluamassasi paikassa juuri silloin kun haluat. Kysy reilusti lisää. Vastaamme mielellämme kaikkiin veneen talvisäilytykseen liittyviin kysymyksiisi.

Tilaa talvisäilytys hinnasto

Pyydä talvisäilytystarjous

Marinepalvelu tarjoaa veneellesi talvisäilytyksen. Täytä oheinen lomake, niin voimme laskea sinulle talvisäilytystarjouksen.

Nykyisen veneeni tiedot
Omat yhteystietoni
Vastaamme seuraavan vuorokauden kuluessa

Marinepalvelu ja Wihuri Oy Power Products yhdistyivät

12 Tammikuuta

Marinepalvelu Power Products yhdisti veneilyn kärkipalvelut ylivoimaiseksi kokonaisuudeksi. Suomen johtava moottoriveneiden maahantuoja ja myyjä sekä täyden...

Lue lisää

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Marinepalvelun kattavat huolto- ja talvisäilytyspalvelut ovat omaa luokkaansa Suomessa. Täyden palvelun venetalon asiakkaana sinä voit keskittyä vain olennaiseen – veneilystä nauttimiseen.

Varustelu

Veneen varustelu on laaja-alaisen asiantuntemuksemme turvin vaivatonta ja luotettavaa kaiken kokoisiin purje- ja moottoriveneisiin.
Lue lisää varustelusta

Huollot ja korjaukset

Veneen huolto onnistuu Marinepalvelussa ympäri vuoden. Mekaanikot huoltavat ja korjaavat veneet huolellisesti ja vankalla ammattitaidolla.
Lue lisää huolloista ja korjauksesta

Talvisäilytys

Yksilölliset talvisäilytysratkaisut kaikkeen säilytystarpeeseen. Nostamme veneesi säilytykseen milloin tahansa, halutessasi vaikka kesken kauden.
Lue lisää talvisäilytyksestä

Huoltosatama

Ainutlaatuinen huoltosatama toimii erinomaisella paikalla Aurajoen suulla, jonne pääsee minkäkokoisella purje- tai moottoriveneellä tahansa.
Lue lisää huoltosatamasta

Pesut ja vahaukset

Suoritamme veneen pesut ja vahaukset, tiikkien hionnat ja sisustuksen puhdistukset vuosien asiantuntemuksella talvisäilytyksen yhteydessä.
Lue lisää pesuista ja vahauksista

Ylläpitopalvelu

Ylläpitopalvelun avulla voi olla varma että veneesi on aina käyttökunnossa. Teemme sopimuksen mukaiset huollot ja toimenpiteet haluamanasi ajankohtana.
Lue lisää ylläpitopalvelustamme