Loading...

Veneen varustelu vaivattomasti

Veneen varustelu on laaja-alaisen asiantuntemuksemme turvin vaivatonta ja luotettavaa kaiken kokoisiin purje- ja moottoriveneisiin. Ammattitaitoista henkilökuntaamme koulutetaan jatkuvasti, jotta heillä on aina ajankohtainen ja tuorein tieto veneiden varustelun mahdollisuuksista ja lisälaitteista.

Vuosien monipuolinen kokemus eri kokoluokkien yksilöllisistä toteutuksista takaa, että otamme kaikki varusteluun liittyvät toiveet positiivisena haasteena. Olipa tarpeesi navigaatiojärjestelmän päivittäminen, viihde-elektroniikan asennus tai lisämukavuutta kansivarusteluun – osaamme auttaa ja olemme luultavasti jo toteuttaneet sen aiemmille asiakkaillemme. Kysy reilusti lisää. Vastaamme mielellämme kaikkiin varusteluun liittyviin kysymyksiisi.

Kysy lisää veneiden varustelusta

Marinepalvelu tarjoaa kattavat varustelupalvelut eri kokoisiin veneisiin vuosikymmenten kokemuksella. Ota yhteyttä ja kerro lisää varustelutarpeistasi niin otamme yhteyttä.

Vastaamme seuraavan vuorokauden kuluessa

Marinepalvelu ja Wihuri Oy Power Products yhdistyivät

12 Tammikuuta

Marinepalvelu Power Products yhdisti veneilyn kärkipalvelut ylivoimaiseksi kokonaisuudeksi. Suomen johtava moottoriveneiden maahantuoja ja myyjä sekä täyden...

Lue lisää

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Marinepalvelun kattavat huolto- ja talvisäilytyspalvelut ovat omaa luokkaansa Suomessa. Täyden palvelun venetalon asiakkaana sinä voit keskittyä vain olennaiseen – veneilystä nauttimiseen.

Varustelu

Veneen varustelu on laaja-alaisen asiantuntemuksemme turvin vaivatonta ja luotettavaa kaiken kokoisiin purje- ja moottoriveneisiin.
Lue lisää varustelusta

Huollot ja korjaukset

Veneen huolto onnistuu Marinepalvelussa ympäri vuoden. Mekaanikot huoltavat ja korjaavat veneet huolellisesti ja vankalla ammattitaidolla.
Lue lisää huolloista ja korjauksesta

Talvisäilytys

Yksilölliset talvisäilytysratkaisut kaikkeen säilytystarpeeseen. Nostamme veneesi säilytykseen milloin tahansa, halutessasi vaikka kesken kauden.
Lue lisää talvisäilytyksestä

Huoltosatama

Ainutlaatuinen huoltosatama toimii erinomaisella paikalla Aurajoen suulla, jonne pääsee minkäkokoisella purje- tai moottoriveneellä tahansa.
Lue lisää huoltosatamasta

Pesut ja vahaukset

Suoritamme veneen pesut ja vahaukset, tiikkien hionnat ja sisustuksen puhdistukset vuosien asiantuntemuksella talvisäilytyksen yhteydessä.
Lue lisää pesuista ja vahauksista

Ylläpitopalvelu

Ylläpitopalvelun avulla voi olla varma että veneesi on aina käyttökunnossa. Teemme sopimuksen mukaiset huollot ja toimenpiteet haluamanasi ajankohtana.
Lue lisää ylläpitopalvelustamme