Loading...

Vaivattomaan veneilyyn

Ylläpitopalvelun avulla voi olla varma että veneesi on aina käyttökunnossa juuri silloin kun niin haluat. Tee kanssamme ylläpitosopimus ja huolehdimme kattavasti kaikista veneeseesi liittyvistä huolloista. Teemme kaikki moottorin ja tekniikan vaatimat huollot ja toimenpiteet sopimuksen mukaisesti.

Ylläpitosopimus sopii kiireisemmällekin veneilyharrastajalle, sinulle, joka haluat nauttia vain itse veneilystä. Ylläpitosopimuksen avulla veneesi jälleenmyyntiarvo säilyy ja voit olla varma, että veneesi on aina käyttökunnossa veneilykauden aikana. On kunnia-asiamme huoltaa ja hoitaa venettäsi niin, että se on parhaassa mahdollisessa kunnossa silloin kun veneilykausi on kuumimmillaan. Kiinnostuitko? Ota reilusti yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin ylläpitopalveluumme liittyviin kysymyksiin.

Kysy lisää ylläpitopalvelustamme

Marinepalvelu tarjoaa kokonaisvaltaisen ja asiantuntevan ylläpitopalvelun kaikkeen veneesi huoltoon ja ylläpitoon. Ota yhteyttä, niin kerromme tarkemmin palvelustamme.

Vastaamme seuraavan vuorokauden kuluessa

Marinepalvelu ja Wihuri Oy Power Products yhdistyivät

12 Tammikuuta

Marinepalvelu Power Products yhdisti veneilyn kärkipalvelut ylivoimaiseksi kokonaisuudeksi. Suomen johtava moottoriveneiden maahantuoja ja myyjä sekä täyden...

Lue lisää

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Marinepalvelun kattavat huolto- ja talvisäilytyspalvelut ovat omaa luokkaansa Suomessa. Täyden palvelun venetalon asiakkaana sinä voit keskittyä vain olennaiseen – veneilystä nauttimiseen.

Varustelu

Veneen varustelu on laaja-alaisen asiantuntemuksemme turvin vaivatonta ja luotettavaa kaiken kokoisiin purje- ja moottoriveneisiin.
Lue lisää varustelusta

Huollot ja korjaukset

Veneen huolto onnistuu Marinepalvelussa ympäri vuoden. Mekaanikot huoltavat ja korjaavat veneet huolellisesti ja vankalla ammattitaidolla.
Lue lisää huolloista ja korjauksesta

Talvisäilytys

Yksilölliset talvisäilytysratkaisut kaikkeen säilytystarpeeseen. Nostamme veneesi säilytykseen milloin tahansa, halutessasi vaikka kesken kauden.
Lue lisää talvisäilytyksestä

Huoltosatama

Ainutlaatuinen huoltosatama toimii erinomaisella paikalla Aurajoen suulla, jonne pääsee minkäkokoisella purje- tai moottoriveneellä tahansa.
Lue lisää huoltosatamasta

Pesut ja vahaukset

Suoritamme veneen pesut ja vahaukset, tiikkien hionnat ja sisustuksen puhdistukset vuosien asiantuntemuksella talvisäilytyksen yhteydessä.
Lue lisää pesuista ja vahauksista

Ylläpitopalvelu

Ylläpitopalvelun avulla voi olla varma että veneesi on aina käyttökunnossa. Teemme sopimuksen mukaiset huollot ja toimenpiteet haluamanasi ajankohtana.
Lue lisää ylläpitopalvelustamme