Loading...

Pyydä tähän veneeseen vaihtotarjous

Täytä lomakkeeseen nykyisen veneesi tiedot ja omat yhteystietosi. Palaamme sinulle pikaisesti vaihtotarjouksen merkeissä.

Nykyisen veneeni tiedot
Omat yhteystietoni
Vastaamme seuraavan vuorokauden kuluessa
×

Heräsikö kysymyksiä?

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja kertovat lisää tarjoamistamme palveluista.

Vastaamme seuraavan vuorokauden kuluessa
×

Jätä soittopyyntö

Syötä alla olevaan kenttään puhelinnumerosi, ja soitamme sinulle takaisin.

×

Marsund  906


39 500 €

MARSUND 906, 75 hv, vuosimalli 2001 Veneellä ajettu reilut 10 v Saaristomerellä – Ahvenanmaa - Espoo. Vene on pohjamaalattu, vahattu, hyvässä kunnossa, ajotunteja hieman alle 1300 t, 75 hv.Moottorihuolto joka syksy ja asianmukainen talvisäilytys. Maasähkö 380 / 220V, ao. sähköjohdot, noin 8 kpl 220 V pistorasiat veneen eri osissa, ammattimiehen asentamat. Veneessä voi siis käyttää tavallisia 220V laitteita. Keulapotkuri ja miehen seisottava perännen pressu kolmella ikkunalla - ovella. Alkuperäiset siniset aĺcantara pehmustetut iskuimet ja 5 hengen makuutilat Kajuuttassa lisähyllyjä, samoin lisäsäilytystilaa makuutilassa. Pentryssä on kaasukeitin ja uuni; 2 l kaasupullo (2 kpl) uimakannen laatikossa. Kahdelle 10 l juomavesikanisterille on säilytystila peräkannella. Runsaasti erilaista käyttötavaraa, 220 V pölyimuri ym. sekä työkaluja. Perässä 2 liinaa, toinen 50 m (ankkuri) ja myös pitkä 50 m köysi. Etukannella on myös poijuliina ja keulaportaat, tietysti kiinnitysköydet. Iso hieno rosteriankkuri 3 m rosterikettingillä ja edellä mainittu liina. Ohjauspyörän kohdalla ulkoseinässä ylimääräinen knaapi ja köysi, kun ajaa yksin laituriin. Valoheitin asennettu etuikkunan yläkannelle. GPS-kartat, Garmin GPSmap 182C, ulottuvat lähes Uudestakaupungista Espooseen Ahvenanmaa mukana, samoin karttakirjat. Veneessä on VHF-hätäradiopuhelin, Navman VHF 7200. Pesty sisältä ja ulkoa, pohjakäsitelty, sivut ja kannet vahattu kiiltäviksi. Kolmesta akusta 2 hupiakkua on kunnossa. Vene on maissa Raisiossa venetelakalla. Näyttö sopimuksen mukaan. Loistotilaisuus tee se itse perheelle. Suositellaan 6-8 solmun matkanopeutta, maksimi noin 13 – 15 solmua.

Tekniset tiedot
Vuosimalli: 2001
Veneen tyyppi: Moottorivene
Merkki: Marsund
Malli: 906
Runkomateriaali:
Leveys: 2.75
Pituus: 9.06
Syväys: 0.80
Paino: 2 600kg
Sijainti: Helsinki, Veneentekijäntie 7
Takuu: 0kk
Varusteet
Kuomu, Uimaportaat, Kaiteet, Kulkuvalot, WC, keitin, Kompassi, Patjat, Loki, Kaiku, Karttaplotteri, GPS, VHF, Maasähkö, Jääkaappi
Moottori
Vakiomoottorin merkki: Yanmar
Tyyppi: Sisämoottori, 4-tahti
Vuosimalli: 2001
Teho: 75hp
Polttoaine: Diesel
Käyttötunnit: 1 300hrs
Lisää tietoa Pentryssä on kaasukeitin ja uuni; 2 l kaasupullo (2 kpl) uimakannen laatikossa. Kahdelle 10 l juomavesikanisterille on säilytystila peräkannella. Runsaasti erilaista käyttötavaraa, 220 V pölyimuri ym. sekä työkaluja. Perässä 2 liinaa, toinen 50 m (ankkuri) ja myös pitkä 50 m köysi. Etukannella on myös poijuliina ja keulaportaat, tietysti kiinnitysköydet. Iso hieno rosteriankkuri 3 m rosterikettingillä ja edellä mainittu liina. Ohjauspyörän kohdalla ulkoseinässä ylimääräinen knaapi ja köysi, kun ajaa yksin laituriin. Valoheitin asennettu etuikkunan yläkannelle. GPS-kartat, Garmin GPSmap 182C, ulottuvat lähes Uudestakaupungista Espooseen Ahvenanmaa mukana, samoin karttakirjat. Veneessä on VHF-hätäradiopuhelin, Navman VHF 7200. Pesty sisältä ja ulkoa, pohjakäsitelty, sivut ja kannet vahattu kiiltäviksi. Kolmesta akusta 2 hupiakkua on kunnossa. Vene on maissa Raisiossa venetelakalla. Näyttö sopimuksen mukaan. Loistotilaisuus tee se itse perheelle. Suositellaan 6-8 solmun matkanopeutta, maksimi noin 13 – 15 solmua.