Loading...

Ota yhteyttä

Voit tulla tutustumaan venenäyttelyymme aukioloaikoina ma-pe 9.00-17.00. Voit myös sopia halutessasi henkilökohtaisen ajan myyjämme kanssa. Kysy reilusti lisää venenäyttelystämme tai sovi oma aika oheisella lomakkeella.

Vastaamme seuraavan vuorokauden kuluessa
×

Tervetuloa venenäyttelyymme

Yhdessä Suomen suurimmassa pysyvässä venenäyttelyssämme on ympäri vuoden esillä moottoriveneiden parhaimmisto kaikissa kokoluokissa. Lähes 1000 neliön näyttelyhallissamme on esillä kattava valikoima korkealaatuisia veneitä eri kokoluokissa nopeaan toimitukseen. Jatkuvasti uudistuvasta venenäyttelystämme löydät niin pienet ja laadukkaat moottoriveneet kuin suuret ja ylelliset, jopa 60-jalkaiset jahdit.

Tutustu rauhassa kattavaan valikoimaamme tai anna asiantuntevan henkilökuntamme esitellä se sinulle - milloin haluat, ympäri vuoden! Mikäli näyttelystämme ei suoraan löydy sinulle ja perheellesi sopivaa venettä, voimme yhdessä suunnitella, varustaa ja sisustaa toiveidenne veneen tarpeidenne mukaisesti räätälöitynä pienintä yksityiskohtaa myöten. Näyttelystä saat kattavan kuvan eri kokoluokkien veneiden varustelusta ja muista mahdollisuuksista. Kävelymatkan päässä venenäyttelystämme sijaitsee useita korkealuokkaisia veneilyn varustelun sekä vaatetuksen erikoisliikkeitä.

Poker Run 2019

27 Kesäkuuta

POKER RUN jyrää taas HANGOSSA tuhansien hevosvoimien jylinällä entistä isommin. Varaukset veneilykauden YKKÖSTAPAHTUMAAN kannattaa tehdä ajoissa varmistaakseen...

Lue lisää